2024. 06. 20. csütörtök

Rafael
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Az elmúlt 24 óra számokban

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.

Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Sárospataki Rendőrkapitányság B. Andrásné 35 éves, B. András 37 éves erdőhorváti lakosokkal, valamint B. Ilona Ágnes 18 éves felsőzsolcai, és B. László 23 éves tokaji lakossal szemben. A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. július 17-én 19 órakor Erdőhorváti, Bálint utcán – régi családi vita folytán –  a gyanúsítottak előzetes szóváltást követően bántalmazták egymást. A bejelentést követően a rendőrök a verekedőket elfogták és a rendőrkapitányságra előállították.
Az Ózd- és a Szerencsi Rendőrkapitányság egyenruhásai 2014. július 17-én egy-egy elfogatóparancs alapján körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe.

Hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy-egy esetben a Tiszaújvárosi- és a Szerencsi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további négy esetben jutott a rendőrség tudomására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek