2024. 04. 18. csütörtök

Andrea, Ilma
1 EUR 393 HUF
1 GBP 460 HUF

Az elmúlt 24 óra számokban

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.
A megye rendőri szervei 2014. április 22-én négy személyt vettek szabálysértési őrizetbe.
A miskolci járőrök három fővel tulajdon elleni szabálysértés, míg egy férfivel szemben garázdaság szabálysértés elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot. Az illetékes rendőrkapitányság a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítja bíróság elé.

Az elmúlt 24 órában a Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai további egy körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe, aki elfogatóparancs hatálya alatt állt.

Az említett ügyeken túl a szerencsi járőrök egy férfivel szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt ideiglenes megelőző távoltartást.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további egy esetben jutott a rendőrség tudomására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…