2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

Az autótolvajok vadrallyja a miskolci fogdáig tartott

Egy kistokaji hétvégi házba is betörtek azok a miskolci autótolvajok, akiket állampolgári bejelentés alapján hamar elfogtak a rendőrök.

A Miskolci Rendőrkapitányság lopás miatt indított eljárást három miskolci elkövetővel szemben. A nyomozás adatai alapján két 20 éves fiatalember és fiatalkorú társuk július 30-án az esti órákban elloptak egy közterületen parkoló személygépkocsit, amivel Kistokaj felé vették az irányt. A településen található tó partján vadrallyba kezdtek, egyszer fel is borultak, majd szó szerint ajtóstól, azaz kapustól rontottak be egy hétvégi ház portájára. Itt betörtek a házba és onnan különböző értéktárgyakat pakoltak a kocsiba, majd elmenekültek.

Az Emődi Rendőrőrs járőrei állampolgári bejelentés alapján a helyszín közelében elfogták a három tettest, akiket előállítottak a Miskolci Rendőrkapitányságra. A bűnügyi őrizetbe vett elkövetők közül a hatóság két felnőttkorú vonatkozásában tesz előterjesztést előzetes letartóztatásuk bírósági elrendelésére.

Ne késsen! Az idő és a rendőrség is Önnek dolgozik!

A fent említett bűncselekmény eredményes felderítéséhez többek között hozzájárult az is, hogy a szemtanúk azonnal értesítették a rendőrséget! A rendőrségi tapasztalatok azt mutatják, hogy a különböző bűncselekmények, szabálysértések felderítését pozitívan befolyásolja, ha az érintettek, sértettek, a szemtanúk mihamarabb megteszik bejelentésüket az esetről, akár személyesen, vagy az ingyenesen hívható segélyhívó számokon: 107, 112.

A Miskolci Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: B-A-Z: MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek