2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF

Az 5. hét jelentősebb káresetei

Az elmúlt héten a megye tűzoltóit 150 alkalommal riasztották, amiből 58 műszaki mentés volt.
Műhelytűz miatt riasztották az ózdi és az egri hivatásos tűzoltókat, valamint a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálatot Csernelybe, január 31-én. Teljes terjedelmében égett egy hetven négyzetméter alapterületű autószerelő műhely és a benne álló három gépjármű. Az egységek a tüzet három vízsugárral eloltották, melynek során három, hegesztéshez használt gázpalackot is eltávolítottak az épületből.  A tűzben nem sérült meg senki, azonban az anyagi kár jelentős.

Egy személyautó és egy kisbusz karambolozott a Hajdú-Bihar megyei Újszentmargitán február 01-jén. A személygépkocsiban csak a sofőr utazott, őt az egyeki önkormányzati, valamint a tiszaújvárosi hivatásos tűzoltók szabadították ki a járművéből feszítő-vágó berendezés segítségével. A kisbuszban két fő utazott, a mentők a baleset mindhárom érintettjét kórházba szállították.

Berendezési tárgyak fogtak tüzet egy családi ház konyhájában Szihalmon. A mezőkövesdi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a helyi önkéntes tűzoltók megakadályozták a tűz továbbterjedését és elfojtották a lángokat. A tüzet feltehetően a tűzhelyen felejtett olaj okozta. A gyors beavatkozásnak köszönhetően az ingatlan többi helyisége nem károsodott, az épület lakható maradt. A mentők egy lakót kórházba szállítottak.

Berendezési tárgyak kaptak lángra egy tizenhat négyzetméter alapterületű nyári konyhában, Bükkábrányban február 03-án. A mezőkövesdi hivatásos tűzoltók rövid időn belül három vízsugárral eloltották a tüzet és egy propán-bután gázpalackot eltávolítottak az épületből. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Egy személyautó és egy kamion, majd két személygépkocsi karambolozott egymással a 35-ös úton, Nyékládháza határában február 04-én. A miskolci hivatásos tűzoltók megszüntették az üzemanyag szivárgást és áramtalanították a járműveket. Az ütközésekben összesen hárman sérültek meg.

Két személygépkocsi ütközött össze a 381-es főúton, Sátoraljaújhely és Alsóberecki között február 05-én. A balesethez a sátoraljaújhelyi és a cigándi hivatásos tűzoltókat, valamint a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálatot riasztották. Az egységek az egyik összetört autó utasait feszítő-vágó berendezés segítségével szabadították ki, közülük háromnak már nem lehetett megmenteni az életét. A karambol kilenc érintettjéből négy főt a mentők kórházba szállítottak.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…
125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …

További cikkek