2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
Autókozmetika - Szétkapkodták a versenyautót

Autókozmetika – Szétkapkodták a versenyautót

Autókozmetika - Szétkapkodták a versenyautótKét Ladát is elloptak Miskolcról azok az elkövetők, akiket az orgazdával együtt a napokban fogtak el a rendőrök.

 

Még február végén loptak el egy versenyautónak átalakított személygépkocsit Miskolcról. A Miskolci Rendőrkapitányság lopás miatt indított eljárást az akkor még ismeretlen elkövetőkkel szemben. A nyomozás finisében a Szerencsi Rendőrkapitányságról érkezett információk megerősítették a miskolci rendőrök nyomozási eredményeit, így sikerült elfogni azt a 20, illetve 30 éves férfit, akik megalapozottan gyanúsíthatóak a bűncselekmény elkövetésével. Továbbá beazonosították az orgazdát is, aki a tolvajoktól vette át a lopott autót, amit tovább kozmetikázott, gyakorlatilag elemeire bontotta szét a járművet.

Az eljárás során az is kiderült, hogy a tolvajpáros tavaly szintén meglovasított egy Ladát, így két eset miatt kell majd felelniük az elkövetőknek.

 

Információs háttér:

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyében az elmúlt évben mindösszesen 21 személygépkocsit loptak el. Miskolcról 19 darabot, illetve Borsodnádasdról és Makkoshotykáról egyet-egyet.

A Miskolci Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek