2024. 05. 16. csütörtök

Botond, Mózes
1 EUR 386 HUF
1 GBP 450 HUF

Árokba feküdt a motoros

Egy dédestapolcsányi férfi motorral indult haza, ami útközben elromlott a sofőr pedig az árokba hajtott, azután a jármű mellé feküdt, majd elaludt. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság ügyeletére március 19-én a hajnali órákban arról érkezett bejelentés, hogy a Kazincbarcika és Tardona közötti útszakaszon egy motoros férfi az árokban fekszik. A helyszínre érkező járőrök megállapították, hogy a motoros nem szenvedett balesetet, sérülései nincsenek.

Kiderült, hogy a 34 éves dédestapolcsányi férfi március 18-án este hét órakor ittas állapotban indult haza Mályinkáról segédmotorkerékpárjával, ami útközben elromlott, így tolni kezdte azt. S, mivel nagyon elfáradt a motort az árokba, a fejét pedig álomra hajtotta. Az ébresztőként is funkcionáló alkoholszonda elszíneződött, ezért a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság ittas állapotban elkövetett közúti járművezetés vétségének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Szemben a forgalommal
Sávot és irányt is tévesztett az a lengyel kamionos, aki néhány kilométer hosszan szemben haladt a forgalommal. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bev…

További cikkek