2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Anyját kereste a tyúkólban

A házigazdák zajra ébredtek, majd a tyúkólban egy férfire lettek figyelmesek, aki elmondása szerint közeli hozzátartozóját kereste.
Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság a 26 éves L. Lászlóval és az 51 éves I. Józseffel szemben. A nyomozás adatai szerint Hejőpapiban, 2014. január 31-én 22 óra 30 perckor a két helyi gyanúsított betört egy portára, ahonnan kerékpárt, hangfalat tulajdonított el. Mindeközben a sértettek felébredtek a zajra és kimentek a kertbe, majd a tyúkólban megtalálták a fiatalabb betörőt, aki azt mondta, hogy az édesanyját keresi.

 

A lakossági bejelentést követően a helyszínre érkező körzeti megbízottak azonosították az idősebbik tettest is, majd a két gyanúsítottat előállították a rendőrségre. Az ügyben a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság a helyi férfiakkal szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

 

A körzeti megbízottak a helyszín közelében megtalálták az eltulajdonított értékeket, amiket a jogos tulajdonosaik visszakaptak a rendőröktől.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…