2022. 08. 16. kedd

Ábrahám
1 EUR 406 HUF
1 GBP 482 HUF

„Állj meg! Vamzer vagy!” – Őrizetben az ózdi rablók

A kiértesített járőrök a kapott személyleírás alapján a helyszín közelében azonnal elfogták, majd a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették azt a két férfit, akik egy fiatal párra rátámadtak, majd tettleg bántalmazva pénzt követeltek tőlük.
Az Ózdi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettesekkel szemben, mert azok 2013. október 4-én este fél nyolckor az Ózd, Brassói úton egy párra rátámadtak és tettleg bántalmazva pénzt követeltek tőlük.

Az útonállók a sértetteket ököllel megütötték, majd miután a pénzátadásra vonatkozó felszólításukra elutasító választ kaptak a pár férfi tagját verekedésre hívták ki. A megtámadottak kivonva magukat a konfliktusból a közeli áruházba menekültek, melynek során közölték támadóikkal, hogy rendőrt hívnak. A tettesek az üzletbe már nem követték áldozataikat, hanem utánuk kiabálták, hogy „állj meg, vamzer vagy!”.

A rendőrségre történt bejelentést követően a kiérkező járőrök a kapott személyleírás alapján a helyszín közelében azonosították és azonnal elfogták a támadókat, akiket előállítottak a rendőrkapitányságra.

Az Ózdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 34 éves H. László és 31 éves P. József helyi lakosokat bűnügyi őrizetbe vette és az illetékes ügyészségen előterjesztéssel él előzetes letartóztatásuk bírósági elrendelése érdekében.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Megfékezték az újabb erdőtüzet
Több hektár erdő károsodott 2022. augusztus 15-én, délután Sály községhatárban, az ÉSZAKERDŐ Zrt. kezelésében levő területen keletkezett erdőtűzben. …

További cikkek

Megfékezték az újabb erdőtüzet
Több hektár erdő károsodott 2022. augusztus 15-én, délután Sály községhatárban, az ÉSZAKERDŐ Zrt. kezelésében levő területen keletkezett erdőtűzben. …