2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Álajánlat állásra

Vádemelési javaslat a munkahelyet kínáló csalókkal szemben. Csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság két férfival szemben. A nyomozás adatai szerint a 41 éves nagygörbői M. Attila a 30 éves budapesti T. Dávid közreműködésével külföldi munkalehetőséget kínált 2012. július 9-én egy internetes hirdetési felületen.

Az ajánlatra jelentkezett egy miskolci férfi, akinek több tízezer forintot kellett átutalnia egy megadott bankszámlára, ahhoz, hogy hozzá juthasson kívánt álláshoz. A hirdetők többszöri hitegetését követően a sértett feljelentést tett a rendőrségen.

 Az eljárás eredményeként a nyomozók azonosították azt a két férfit, akik megalapozottan gyanúsíthatóak a bűncselekmény elkövetésével.

 

A Miskolci Rendőrkapitányság az ügyben indított eljárást befejezte, és a napokban az iratokat vádemelési javaslattal megküldte a Miskolci Járási Ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek