2024. 07. 12. péntek

Dalma, Izabella
1 EUR 394 HUF
1 GBP 467 HUF

Akció a hétvégi házas területeken

A Miskolc Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztálya március 7-én az egy hónappal korábbi akcióhoz hasonlóan bűnmegelőzési célzattal közbiztonsági, közlekedési és bűnügyi fokozott ellenőrzést hajt végre a Miskolc város közeli pingyomi, mályi és nyékládházi hétvégi házas területeken.
Az akcióban a Miskolc Rendőrkapitányság Avasi Rendőrőrs, Emődi Rendőrőrs járőrei, a Készenléti Rendőrség és a Főkapitányság Forgalom Ellenőrző Alosztályának rendőrei vesznek részt, kiegészítve és megerősítve a területileg illetékes Mezőőri Szolgálat tagjaival illetve hivatásos vadőrökkel.

Az akcióban a rendőrség munkáját segítik továbbá a Nyékládházi Polgárőr Egyesület önkéntesei is.

A fokozott ellenőrzés célja a területen elkövetett bűncselekmények, szabálysértések – kiemelten a tulajdon elleni szabálysértések- elkövetésének megelőzése, megakadályozása, megszakítása.

Az akció során a területet a rendőrök és segítőik gyalogosan, gépkocsival és quadokkal járják és minden személyt ellenőrzésük alá vonnak.

A Miskolc Rendőrkapitányság felhívja a területen élő lakosság figyelmét, hogy minden olyan információt, ami segíthet megőrizni a terület közbiztonságát, szívesen fogad és felhasznál.

A Miskolci Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Álságos portékák
Egy fél kamionnyi hamis játékra és telefontartozékra bukkantak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Gyulánál. F…
„Házi trafik”
Tömérdek zárjegy nélküli cigarettát, elektromos cigarettát és finomra vágott fogyasztási dohányt találtak egy családi házban a Nemzeti Adó- és Vámhiva…

További cikkek

Mecsekről a Fehérvár ralira
Villáminterjú a Fehérvár rali előtt Kronome Ákossal. Ákos, túl vagytok az 57. Mecsek Ralin. Ott voltatok elsők, és hatodikak is összesítésben a P12 …