2024. 06. 14. péntek

Vazul
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

„Agymenők viadala”

Bűnmegelőzés élménypedagógiai program keretében Edelényben.

Szabó Péter r. törzsőrmester 2015. május 22-én 9 óra 30 perctől az edelényi Szent János Görögkatolikus Gimnázium és Szakképző Iskolában „Agymenők viadala” elnevezéssel egy élménypedagógiai feladatokból összeállított vetélkedőt tartott. A drogprevenciós szakembernek Majó Márk, a helyi közösségi ház vezetője, valamint az oktatási intézmény tanárai nyújtottak segítséget a nem mindennapi foglalkozás lebonyolításában.

A megmérettetésben 140 fő 14-18 év közötti diák vett részt. A résztvevők öt feladatban mérték össze tudásokat, amely során űrkompot építettek, menekültek alagútból, szöktek fogságból, tesztet töltöttek, de a rájuk rontó rablóról is személyleírást készítettek. A versenyzők forgószínpad-szerűen hajtották végre a számukra ismeretlen, kreativitást és csapatmunkát igénylő feladatokat, melyek az egymás iránti bizalmat és csapatszellemet is tovább erősítették.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …

További cikkek