2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 394 HUF
1 GBP 460 HUF
_kepek-2012/51601-51800/51607

A türelmetlenség hibához vezet

_kepek-2012/51601-51800/51607Szabálysértési eljárást kezdeményeztek a járőrök egy sofőr ellen, aki Miskolcon a Mátyás király úton személygépkocsijával több kiemelt szabálysértést követett el.

A Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály munkatársai észlelték járőrözésük során 2020. január 21-én délután, hogy egy sofőr súlyos közlekedési szabálysértéseket követ el Miskolcon a Mátyás király utcában. A Dózsa György utca irányában haladó forgalom feltorlódott, ezért hosszú sor alakult ki az útszakaszon. A 38 éves miskolci nő autójával szabálytalanul a teljes járműoszlopot megelőzte, majd a szemből szabályosan érkező autók miatt először a járdára, majd füves területre hajtva kanyarodott ki a Dózsa György utcába.  

A tetten ért szabálytalan sofőrt a járőrök megállították és ekkor látták, hogy az autó hátsó ülésén a nő 10 éves gyermeke is ott ült. A szabálysértések elkövetése miatt a Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály járőrei szabálysértési feljelentéssel éltek.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a folyamatos közúti ellenőrzések során a rendőrök a kiemelt szabálysértéseket elkövetőkkel szemben alkalmazza az azonnali intézkedés és hatósági eljárás elvét a közlekedés biztonsága érdekében.

… hogy mindenki hazaérjen!

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek

Ma van a logisztika napja
Közös szakmai konferencián ünnepli a Logisztika Napját a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) és a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU)   Sajtóközlem…