2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
Eredmények: Közbiztonsági Háló Borsod-Abaúj-Zemplén megyében is!

A térfigyelő buktatta le az éjféli „fűtésszerelőket”

A térfigyelő buktatta le az éjféli „fűtésszerelőket"A közelmúltban két ózdi férfi éjfélkor egy volt banki épületben járt. Az elkövetők az épületből ha már pénzt nem is, de még az ott lévő fűtésrendszert akarták „kölcsönbe” venni. Rosszul gondolták, ugyanis a térfigyelő „szeme” mindent lát.

Az Ózdi Rendőrkapitányság kisebb értékre elkövetett lopás kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a 37 éves R.Zs. és a 21 éves S.S. helyi lakosokkal szemben. Az elkövetők egy Ózd belterületén lévő volt pénzintézeti épület korábban kifeszített ajtaján május 04-én bementek és onnan különböző radiátorokat, fűtéscsöveket szereltek le eltulajdonítási szándékkal.

Az éjjel „sétáló”, majd a fák mögött eltűnő férfiakra lett figyelmes a térfigyelő „szeme”, aki által a helyszínre küldött járőrök tetten érték és elfogták az „éjszakai fűtésszerelőket”.

Az Ózdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az ügyet gyorsított eljárásban, bíróság elé állítással tervezi befejezni.

 

Az Ózdi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda


Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek