2024. 04. 28. vasárnap

Valéria
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • A rendőrség kéri a lakosság segítségét egy halálos közlekedési baleset ügyében

A rendőrség kéri a lakosság segítségét egy halálos közlekedési baleset ügyében

A 35-ös számú főúton Polgár irányából Tiszújváros felé vezette Lada Szamara személygépkocsiját egy 41 éves miskolci férfi november 04-én 17 óra 20 perckor. Az autó vezetője a lakott területen kívüli, közvilágítás nélküli útszakaszon feltehetően nem a látási viszonyoknak megfelelően választotta meg járműve sebességét, ennek következtében későn észlelte a vele azonos irányba, az úttest jobb szélén kerékpárral közlekedő férfit.

 

Az autó vezetője a kerékpárost elütötte, majd az ütközést követően kb. 800 méter távolságban egy bekötő úton állt meg. A baleset következtében a kerékpáros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen elhalálozott.

A helyszínen az elhunyt kerékpáros férfi személyazonosságát iratai hiányában a hatóságnak ezidáig nem sikerült megállapítani.

Az ismeretlen személyazonosságú férfi személyleírása: 50 év körüli ,175 cm magas, kb. 80 kg, ápolt külsejű, őszülő vöröses világos barna hajú, arcszőrzet nélküli fehér bőrű személy, tetoválás műtéti hegg a testén nem látható.

 

Ruházata:

Sötét barna orkán külső résszel rendelkező dzseki,fekete színű felirat nélküli farmer nadrág, világos színű hosszú ujjú szöveting, fehér atléta, szürke színű sportcipő, a férfi kalapot sapkát nem viselt. A kerékpár Koliken márkájú, női vázas, ezüstszürke színű volt.

A rendőrség kéri a lakosság segítségét. Aki a fotókon szereplő személyes tárgyak alapján az elhalt férfit felismerni véli, jelentkezzen. Várjuk továbbá azon gépkocsivezetők jelentkezését is, akik a baleset után Polgár valamint Tiszaújváros irányából megálltak, és a mentők, rendőrség kiérkezéséig a helyszínen maradtak. Információnk szerint egy régi típusú Ikarus autóbusz állt meg először Polgár irányából.

 

Elérhetőség:

Stefán János r.főhadnagy kiemelt baleseti fővizsgáló

107,112, 46-514-500 (70-28 mellék) , 06-30-30-33-931,

stefybaleset@gmail.com

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…
125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …

További cikkek