2024. 07. 15. hétfő

Henrik, Roland
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

45 heti horoszkóp

 

Ön mostanában egyáltalán nem bírja elviselni a kötöttségeket, legyen az munkahelyi, vagy családi kötődés. Nem lesz könnyű dolga a héten, mivel meg kell oldania néhány, régóta halogatott problémát.
Békésnek ígérkezik a mostani hét az ön számára. Sikerül megszabadulni minden nyomasztó gondolattól, amely eddig gyötörte, és úgymond tiszta lappal kezdheti ezt a hetet. Azért ne merüljön bele a semmittevésbe.
Amennyiben már elkötelezte magát valaki mellett, akkor tartson is ki a személy, illetve az elhatározása mellett. Nem lenne ildomos most felborítania mindazt, amit alaposan megtervezett munkával felépített.
Ön a héten túl sokat akar kockáztatni, s még akkor sem nagyon veszi észre magát, ha már teljesen a szakadék szélén áll. Onnan pedig elég kockázatos visszajönni. Önnek azonban szerencsére ez is sikerülni fog.
Vegyen erőt magán, különösen eredendő lustaságán, és szedje össze az erejét minden vonalon. Önre nagy szüksége van a családjának, s a barátainak, munkatársainak egyaránt. A héten végezzen önvizsgálatot.
Ne gondolkodjon felesleges dolgokon, csak azokat az ügyeket karolja fel, amelyeket érdemes. Ha így tesz, a hét minden napján kellemesen fogja érezni magát. Sok mindent sikerül majd elvégeznie, amit eddig halogatott.
A héten egy, vagy akár több nem várt esemény felkavarhatja a lelki világát. Amiben eddig teljesen biztos volt, illetve akiben vakon megbízott, esetleg cserbenhagyhatják. Nagy lelkierőre lesz most szüksége.
Ön a héten hajlamos lesz minden apró hibát felnagyítani, és a bolhából is elefántot csinálni. Nem helyes ez a magatartás, ezt a lelke mélyén ön is érzi. Igyekezzen legyőzni saját kisebbrendűségi érzését.
Az ön számára most semmi sem lehetetlen. A héten minden a legnagyobb rendben halad, legyen szó munkáról, vagy magánéletről. Igyekezzen ezt az állapotot tartóssá tenni, akkor hosszú távon sikeres lehet.
Amikor kimerült, kissé ingerültebb, mint máskor szokott lenni. Ezen a héten fogja vissza magát, mert mogorva viselkedésével megbánthat másokat, ám ha úrrá lesz rosszkedvén, kellemes órákra számíthat.
Nem lesz könnyű dolga a héten, de ha legyőzi pesszimizmusát, még a vetélytársait is sikerül úgymond két vállra fektetnie. Vegyen leckét önismeretből, s fedezze fel az eddig feltáratlan kincseket a környezetében.
Ha a héten valamilyen akadály kerül az útjába � legyen az valós, vagy vélt, illetve fizikai, vagy lelki � igyekezzen átugrani. Ne kerülje ki, nézzen csak szembe bátran vele, s megfontoltan döntsön.

www.hogra.hu

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Heti horoszkóp
Érvényes: 2019. április 13-tól 20-ig (03.21.- 04.20.): Szenvedélyes hét áll előtted. Nálad mindig a Mars pozíciója a legfontosabb. Jelenleg a sze…
48. heti horoszkóp
  Egy apró dolog kizökkentheti a hét elején legendás lelki nyugalmából, ám rövidesen ismét helyreáll az eredeti helyzet. Nem szereti, ha bárki z…
47. heti horoszkóp
  Jobban meg kellene választania a barátait. Most nincs túl jó passzban, nemigen hiányzik még az is ráadásként, hogy holmi butaságokon mérgelődj…

További cikkek