2024. 02. 24. szombat

Szökőnap
1 EUR 388 HUF
1 GBP 455 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • A rendőrök szabálysértési őrizetbe vették a járművezetéstől eltiltott sofőrt

A rendőrök szabálysértési őrizetbe vették a járművezetéstől eltiltott sofőrt

A szendrői körzeti megbízottak a 27-es számú főúton egy olyan kocsit vontak ellenőrzés alá, aminek a forgalmi rendszáma egy másik autóra lett kiállítva, illetve a sofőr érvényes vezetői engedély nélkül közlekedett, miközben a jármű csomagtere lopott tűzifával volt telepakolva.

Egyedi azonosítójellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást az Edelényi Rendőrkapitányság egy 20 éves szendrői férfival szemben.

A rendőrök 2021. február 12-én a délutáni órákban Szendrő határában vonták intézkedés alá azt az sofőrt, akinek az ellenőrzése során megállapították, hogy az autóra felszerelt rendszám egy másik kocsira lett kiadva, illetve a férfit korábban eltiltották a vezetéstől, és vezetői engedéllyel sem rendelkezik. Mindezek mellett a körzeti megbízottak a jármű csomagterében lopott tűzifát is találtak.

Az Edelényi Rendőrkapitányságra előállított elkövetőt – járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt – a hatóság őrizetbe vette. A rendőrök az egyedi azonosítójellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a férfit gyanúsítottként hallgatták ki. A körzeti megbízottak a falopás miatt pedig további szabálysértési feljelentéssel éltek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) nem megfelelő orvostechnikai eszközök behozatalát hiúsította meg, ezzel védve a hazai piacot az állampolgárok életé…
Veszélyesek
A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai huszonegy ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év hetedik hetében. A rendőrök…

További cikkek