2022. 01. 26. szerda

Paula, Vanda
1 EUR 359 HUF
1 GBP 429 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • A rendőrök szabálysértési őrizetbe vették a járművezetéstől eltiltott sofőrt

A rendőrök szabálysértési őrizetbe vették a járművezetéstől eltiltott sofőrt

A szendrői körzeti megbízottak a 27-es számú főúton egy olyan kocsit vontak ellenőrzés alá, aminek a forgalmi rendszáma egy másik autóra lett kiállítva, illetve a sofőr érvényes vezetői engedély nélkül közlekedett, miközben a jármű csomagtere lopott tűzifával volt telepakolva.

Egyedi azonosítójellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást az Edelényi Rendőrkapitányság egy 20 éves szendrői férfival szemben.

A rendőrök 2021. február 12-én a délutáni órákban Szendrő határában vonták intézkedés alá azt az sofőrt, akinek az ellenőrzése során megállapították, hogy az autóra felszerelt rendszám egy másik kocsira lett kiadva, illetve a férfit korábban eltiltották a vezetéstől, és vezetői engedéllyel sem rendelkezik. Mindezek mellett a körzeti megbízottak a jármű csomagterében lopott tűzifát is találtak.

Az Edelényi Rendőrkapitányságra előállított elkövetőt – járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt – a hatóság őrizetbe vette. A rendőrök az egyedi azonosítójellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a férfit gyanúsítottként hallgatták ki. A körzeti megbízottak a falopás miatt pedig további szabálysértési feljelentéssel éltek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Tetten ért támadók
A miskolci rendőrök elfogták azt a két férfit, akik vascsővel ütötték áldozatukat, majd erőszakkal elvették az értékeit. Felfegyverkezve elkövetett…
Premier, és online nyíltnap, minden együtt van, ha a rendőri hivatást akarod választani, Borsod-Abaúj-Zemplén megyében is. A Borsod-Abaúj-Zemplén M…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum