2024. 06. 20. csütörtök

Rafael
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

A rendőrök kétszer is előállították

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztály járőrei tizenegy napon belül kétszer is intézkedtek egy ittas sofőrrel szemben.
Közúti ellenőrzések során – 2020. április 10-én és április 21-én – Miskolcon a Kalló, illetve a Törköly utcában szűrték ki a forgalomból a rendőrök azt a sofőrt, aki a gyanú szerint a vezetés megkezdése előtt szeszes italt fogyasztott. Mindkét esetben ugyanazok a járőrök végezték az ellenőrzést, ezért a férfit a második intézkedésük megkezdése előtt már felismerték.

A Miskolci Rendőrkapitányság nyomozói L. Attila 54 éves helyi lakost járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közeledők figyelmét, hogy aki ittasan járművet vezet, veszélyezteti saját és mások életét, testi épségét. Mindannyiunk közös érdeke, hogy kevesebben sérüljenek meg, illetve veszítsék életüket az utakon.

„… hogy mindenki hazaérjen!”

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek