2021. 07. 28. szerda

Szabolcs
1 EUR 359 HUF
1 GBP 420 HUF

A rendőrök keresik a garázda férfit

A miskolci rendőrök a lakosság segítségét kérik egy verekedő férfi azonosításához.

A Miskolci Rendőrkapitányság Diósgyőri Rendőrőrse 05010/1808/2020. bűnügyi számon garázdaság vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen személy ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján 2020. május 5-én a déli órákban Miskolcon, ez egyik Andrássy Gyula utcán található élelmiszerüzlet előtt két, ott várakozó férfi között szóváltás alakult ki. A férfiak egyike az üzlet bevásárló terében bántalmazta vitapartnerét, aki a kapott ütésektől a földre esett.

A nyomozás során szükségessé vált a verekedő férfi személyazonosságának megállapítása és kihallgatása, akiről egy biztonsági kamera felvételt készített.

A Miskolci Rendőrkapitányság Diósgyőri Rendőrőrse kéri, hogy aki felismeri a képeken látható ismeretlen férfit, vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenyég-irányítási Központját a  06-46/514-506-os telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80/555-111 Telefontanú zöldszámán vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A rendőrök újabb kannabisz ültetvényt számoltak fel, ezúttal Ózdon kaszáltak a nyomozók. Ahogy arról korábban már beszámoltunk a Szerencsi Rendőrka…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Archívum

Menü

Archívum