2021. 08. 2. hétfő

Lehel
1 EUR 357 HUF
1 GBP 420 HUF

A rendőrök elfogták a rablás elkövetőit

A járőrök előállították azt a két fiatalembert, akik Kazincbarcikán elvették egy férfi headsetjét, valamint a mobiltelefonját is.

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság két múcsonyi fiatalemberrel szemben. A gyanúsítottak 2020. július 6-án 21 óra után, Kazincbarcikán az Egressy Béni utcában egy férfit késsel megfenyegettek, és elvették a fejhallgatóját, a mobiltelefonját pedig félelmében önként adta át. Ezt követően a sértett egy másik telefon eladásának ürügyén elhívta a két elkövetőt a lakásukhoz, majd menet közben egy hirtelen mozdulattal kicsavarta a telefont az egyik férfi kezéből, és hazafutott.

A rendőrök – értesítésüket követően – öt órán belül elfogták a rablókat, akiket előállítottak a Kazincbarcikai Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették őket.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A gyanú szerint több dohányboltot és egy benzinkutat is kirabolt Miskolcon egy 34 éves férfi. A rendőrségre 2021. május 15-én a kora délutáni órákb…
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai egy hét alatt 27 ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból, mielőtt még balesetet okozhatta…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum