2021. 08. 1. vasárnap

Boglárka
1 EUR 357 HUF
1 GBP 420 HUF

A rendőrök azonosították az ékszertolvajokat

Két férfi és egy nő tört be, a megalapozott gyanú szerint abba a tiszaújvárosi ékszerboltba, ahonnan közel egy millió értekben loptak el gyűrűket, láncokat.

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság egy 25 éves, és egy 27 éves férfivel, illetve társukkal egy 23 éves nővel szemben.

A polgári gyanúsítottak 2020. november 16-án a hajnali órákban betörték egy tiszaújvárosi ékszerbolt kirakatát. Az elkövetők majd egymillió forint értékben különféle gyűrűket, nyakláncokat loptak el onnan, menekülésük közben pedig jó pár terméket a földön el is szórtak.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság nyomozói gyanúsítottként hallgatták ki a két férfit és a nőt. Az ügyben még további nyomozati cselekmények várhatóak.  

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A gyanú szerint több dohányboltot és egy benzinkutat is kirabolt Miskolcon egy 34 éves férfi. A rendőrségre 2021. május 15-én a kora délutáni órákb…
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai egy hét alatt 27 ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból, mielőtt még balesetet okozhatta…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum