2023. 06. 5. hétfő

Fatime, Fatima
1 EUR 371 HUF
1 GBP 432 HUF

A rendőrök azonosították az ékszertolvajokat

Két férfi és egy nő tört be, a megalapozott gyanú szerint abba a tiszaújvárosi ékszerboltba, ahonnan közel egy millió értekben loptak el gyűrűket, láncokat.

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság egy 25 éves, és egy 27 éves férfivel, illetve társukkal egy 23 éves nővel szemben.

A polgári gyanúsítottak 2020. november 16-án a hajnali órákban betörték egy tiszaújvárosi ékszerbolt kirakatát. Az elkövetők majd egymillió forint értékben különféle gyűrűket, nyakláncokat loptak el onnan, menekülésük közben pedig jó pár terméket a földön el is szórtak.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság nyomozói gyanúsítottként hallgatták ki a két férfit és a nőt. Az ügyben még további nyomozati cselekmények várhatóak.  

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Cigit kért, nem kapott, bántalmazta a sértettet, elvette a pénzét, majd elmenekült. A mezőkövesdi rendőrök az elkövetőt nyolc órán belül elfogták. …

További cikkek

Mindig látni akarta, mi játszódik le a színpad azon részén, ami a nézőtérről nem látható? Kíváncsi rá, mi történik, mielőtt felmegy a függöny, vagy mi…