2024. 04. 27. szombat

Zita
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF

„A mi autónkra” mentek a tolvajok azt hitték az övék

Egy miskolci csoport főleg Suzuki típusú autókból emelte ki az akkumulátorokat, amelyeket azután tovább adtak. A rendőrök sikeres nyomozás eredményeként elfogták az orgazdát is, megállítva ezzel a lopás-sorozatot.
Miskolcon az elmúlt időszakban összesen hat Suzuki személygépkocsiból lopták ki az akkumulátorokat. Az elkövetők a sormintát megtörve egy Ladát is megrongáltak, amiből a felniket gumival együtt és a váltót is elvitték. Összesen több száz ezer forintos kárt okozva így a sértetteknek.

Az autótulajdonosok számára rendkívül bosszantó lopás-sorozatnak a Miskolci Rendőrkapitányság Vasgyári Rendőrőrsének nyomozói vetettek véget. A hatóság birtokába jutott információk alapján eljutottak egy férfihez, illetve két fiatalkorú társához, akik az eléjük tárt bizonyítékok alapján beismerték tettüket. A nyomozás során a rendőrök eljutottak a miskolci orgazdához is.

A Miskolci Rendőrkapitányság a három akkumulátor tolvajjal szemben lopás miatt, míg segítőjükkel szemben orgazdaság miatt indított eljárást.

A Miskolci Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…
125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …

További cikkek