2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

A megfelelő sebesség úton tart

Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.

Borsod-Abaúj-Zemplén megye rendőri szervei 2013. szeptember 10-én két főt vettek szabálysértési őrizetbe. Az ózdi rendőrök egy férfit garázdaság miatt, míg a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság egy autóst, akit eltiltottak a járművezetéstől és úgy ült volán mögé. Közlekedésrendészeti helyzetkép

Borsod-Abaúj-Zemplén megye útjain az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, anyagi káros ütközés hat esetben jutott a rendőrség tudomására.

 

Az Encsi Rendőrkapitányság vizsgálja annak a közlekedési balesetnek a körülményeit, ami a késő esti órákban történt Hidasnémeti és Gönc között. Az elsődleges adatok szerint egy személygépkocsi vezetője nem az út vonalvezetésének megfelelően választotta meg járműve sebességét. Az autó kisodródott egy kanyarban és egy út menti fának csapódva állt meg. A sofőrt sérülései ellátására kórházba szállították.

 

Hasonló jellegű baleset történt Sajópetriben, a hajnali órákban. Egy személygépkocsi vezetője szintén nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg járműve sebességét majd a pályáról letérve a mezőgazdasági területen az autó felborult. A sofőr sérüléseit a kórházban ellátták és a nála alkalmazott mintavétel alkoholfogyasztást mutatott ki. A közlekedési baleset körülményeit a Miskolci Rendőrkapitányság vizsgálja.

 

A Rendőrség kiemelten kezeli a rendszeres közúti ellenőrzéseket, így a közlekedők a megye útjain bárhol számíthatnak rendőri jelenlétre, sebességellenőrzésre!

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek