2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 394 HUF
1 GBP 460 HUF

A leleményes KMB-s

Váltópénzt lopott az a szendrői fiú, akit a helyi körzeti megbízott akkor ért tetten, amikor el akarta költeni a forintokat.

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást az Edelényi Rendőrkapitányság Szendrői Rendőrőrse egy 15 éves helyi fiatalkorú fiúval szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2015. október 12-én 6 óra 45 perc előtti időben kifeszítette egy parkoló busz ablakát, majd egy vezetőülésnél elhelyezett lemezkazettából váltópénzt tulajdonított el.

A sértett bejelentését követően a rendőrök a helyszínen megkezdték az adatgyűjtést, majd a helyi körzeti megbízottnak feltűnt, hogy a közeli élelmiszerboltban egy fiatalember nagyobb mennyiségű aprópénzzel akar fizetni. A helyszínen elszámoltatott fiatalkorú először tagadta, majd ellentmondásba keveredett, végül beismerte az általa elkövetett bűncselekményt.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek

Ma van a logisztika napja
Közös szakmai konferencián ünnepli a Logisztika Napját a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) és a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU)   Sajtóközlem…