2024. 06. 21. péntek

Alajos, Leila
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

A kegyes sors – Sorsjeggyel a biztonságos közlekedésért!

„A Biztonságos Közlekedésért” elnevezéssel a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság tavaszi kampányt indított, amelynek célja a közlekedési balesetek visszaszorítása, valamint a gépjárművezetők helyes közlekedésre nevelése volt. A kampány ideje alatt sorsjegyet kaptak a „tiszta” úrvezetők.

 

A program ideje alatt (2011. április 01-től június 01-ig) a közúti ellenőrzések során azok a gépjárművezetők, akiknél a rendőr minden rendben talált, sorsjegyet adott át, amellyel részt vehettek egy helyi autókereskedő által támogatott nyereményjátékban. A június 3-án megtartott sorsoláson három értékes nyeremény talált gazdára.

A rendőrségi tapasztalatok azt mutatják, hogy a járművezetők szívesen fogadták kezdeményezést, ezért a kampányt az őszi-téli hónapokban – szeptembertől decemberig – a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság újra megrendezi.

 

A példamutató járművezetők között értékes nyeremények várnak gazdára:

1. díj: Egy hetes autózás a járműkereskedés legújabb autó-modelljével,

2. díj: Díjmentes olajcsere,

3. díj: Utazás előtti járműfelkészítés.

 

A Mi Rendőrségünk Önökért! – Balesetmentes közlekedést kívánunk!

 

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek