2024. 07. 16. kedd

Valter
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • A katasztrófa hiénái: Ellopta a mentésben résztvevők álmát – álmában fogták el
Eredmények: Közbiztonsági Háló Borsod-Abaúj-Zemplén megyében is!

A katasztrófa hiénái: Ellopta a mentésben résztvevők álmát – álmában fogták el

Amíg az árvízi védekezésből fáradtan nyugovóra tért szakemberek pihentek, addig autójukat feltörték és belőle surranót, munkáskesztyűket és konzerveket vittek el. Az encsi rendőrök a bejelentést követő másfél órán belül elfogták a nagykorúság határán lévő elkövetőt.

A Bódva patak áradása miatt Nyíregyházáról a térségbe érkezett vízügyi szakemberek kisteherautóját május 20-án hajnalban Forrón egy panzió parkolójában feltörték. Az elkövető az autó ablakát kitörve több élelmiszercsomagot, szalonnát, májkrémet, hátiszákot, elemlámpát, munkáskesztyűt, valamint egy bakancsot és egyéb értékeket vitt magával

A helyszínre érkező rendőrök által elvégzett azonnalos adatgyűjtés eredményeként, valamint a panzió kamerájának felvétele alapján látókörbe került a rendőrök által már korábban büntetőügyben gyanúsítottként kihallgatott 17 éves, forrói tartózkodási helyű H.Zs, akinek a lakásán halaszthatatlan nyomozati cselekményként elvégzett házkutatás eredményeként előkerültek az autóból eltűnt tárgyak.

A nyomozók a még fiatalkorú – álmából ébresztett – férfit a bejelentést követő másfél órán belül az Encsi Rendőrkapitányságra előállították, vele szemben dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást. A rendőrség az ügyet gyorsított eljárásban, bíróság elé állítással tervezi befejezni.

 

Az Encsi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek