2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

A dohányzás káros (lehet) a szabadságra

A rendőrök közúti igazoltatás során csaknem egy mázsa illegálisan szerzett jövedéki termékre bukkantak.

Az Ózdi Rendőrkapitányság járőrei 2014. március 5-én 23 óra 10 perckor az Ózd, Volny úton teljesítettek szolgálatot, amikor egy arra közlekedő személygépkocsit megállítottak és vezetőjét igazoltatták.

Az intézkedés és ellenőrzés alá vont jármű vezetője izgatottnak tűnt, ezért a rendőrök a  gépjárművet is átvizsgálták, amelynek során két zsákban összesen 80 kilogramm szárított, vágott dohányt találtak.

A jármű vezetője a dohány származására vonatkozóan nem tudott kielégítő választ adni, ezért azt a rendőrök lefoglalták, V. Géza 38 éves ózdi lakost pedig további intézkedés céljából előállították az Ózdi Rendőrkapitányságra.

Az Ózdi Rendőrkapitányság az ügyet költségvetési csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – további eljárás lefolytatása céljából – átadta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Vám- és Pénzügyőri Igazgatóságának.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…