2024. 04. 23. kedd

Béla
1 EUR 394 HUF
1 GBP 457 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • A borsodi rendőrök ismét elfogtak egy terjesztőt, aki új pszichoaktív anyaggal kereskedett

A borsodi rendőrök ismét elfogtak egy terjesztőt, aki új pszichoaktív anyaggal kereskedett

Egy középkorú prügyi nőt hallgattak ki a szerencsi nyomozók gyanúsítottként, aki a környező települések fiataljait látta el a kábító hatású szerrel.

A Szerencsi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy középkorú prügyi asszonnyal szemben.

A gyanúsított 2020. augusztus 11-én én történt elfogásáig prügyi otthonában hatóanyaggal felitatott dohányt árult, melytől a fogyasztói bódult állapotba kerültek. Az asszony a terhére rótt bűncselekmény kapcsán részletes beismerő vallomást tett a nyomozóknak. Fogyasztói többnyire helyi, taktakenézi és mezőzombori fiatalok voltak.

Az esettel összefüggésben a Szerencsi Rendőrkapitányság vizsgálatot kezdeményezett két elhunyt mezőzombori fiatalember halála kapcsán is.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=41&v=jdDANCiZQTk&feature=emb_title

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …
Országúti seftelés
Egy utcai bizniszelésre figyeltek fel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében. A gyor…

További cikkek