2024. 06. 23. vasárnap

Zoltán
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • „24” – Siklóernyős okozott tüzet – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

„24” – Siklóernyős okozott tüzet – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt huszonnégy órában is több esetben történt rendőri intézkedés egy siklóernyős férfi például leszállás közben okozott tüzet.
Megyénk útjain négy személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, illetve a rendőrség tudomására hét anyagi kárral járó baleset jutott.

Mindenkit haza várnak!

A déli órákban egy személygépkocsi vezetője Kelemér felől Zádorfalva irányába közlekedett, de nem vette a figyelembe az útszakasz sajátosságait, ezért több alkalommal is lehaladt az úttestről. Az autós végül egy fának csapódva állt meg a járművével. A férfi nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság vizsgálja.

A másik könnyű sérülésekkel járó balesetnél egy mezőgazdasági munkagép a hozzá kapcsolt nehéztárcsás szerelvénnyel közlekedett a 3-as számú úton a kora reggeli órákban Mályi közelében. A sofőr nem mérte fel kellőképpen a szerelvény méreteit, így áttért a másik sávba is, ennek következtében pedig összeütközött egy kis tehergépkocsival. Az eset pontos körülményeit a Miskolci Rendőrkapitányság vizsgálja.

A súlyos sérülésekkel járó közlekedési balesetek egyikében egy személygépkocsi Szikszó irányából tartott Arnót felé a késő délelőtti órákban. A sofőr nem a forgalmi viszonyoknak megfelelően választotta meg autója sebességét, így neki ütközött egy előtte haladó tehergépkocsi hátsó vontatmányának. A balesetben a sofőr könnyebben, míg utasa súlyos, nyolc napon túl gyógyuló csonttöréses sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Miskolci Rendőrkapitányság vizsgálja.

A negyedik személyi sérüléssel járó közlekedési balesetben a 37-es számú főúton Bodrogkeresztúrnál egy motorkerékpáros nem az út vonalvezetésének megfelelően vezette járművét, és ennek következtében neki ütközött egy nyerges vontatónak. A motorost súlyos sérülésekkel szállították kórházba, a rendőrség vizsgálja az eset pontos körülményeit.

A rendőrség az esetek kapcsán felhívja a figyelmet, hogy a közlekedők fokozott óvatossággal és körültekintéssel vegyenek részt a forgalomban és tartsák szem előtt: Mindenki haza várnak!


Siklóernyős okozott tüzet

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányságra a kora délutáni órákban érkezett bejelentés, hogy egy siklóernyős leszállás közben tüzet okozott a Torzsás utca közelében. A rendőri intézkedés során kiderült, hogy a siklóernyős férfi ereszkedés közben hirtelen légörvénybe került, aminek következtében neki csapódott a villanyoszlop felső vezetékének. A huzalok összeütköztek egymással, amelyek szikrát vetettek, aminek következtében a száraz aljnövényzet kigyulladt. A tűzoltók hamar eloltották a tüzet, az érvényes engedélyekkel rendelkező siklóernyős nem sérült meg, illetve más anyagi kár nem keletkezett.


Terménytolvaj őrizetben

A Miskolci Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vette azt az 52 éves mályi férfit, aki szőlőt tulajdonított el. A járőrök a reggeli órákban vonták ellenőrzés alá a férfit, aki kerékpárján négy zsákban mintegy 80 kilogramm szőlőt tolt. Az ellenőrzés során kiderült, hogy kerékpáros a terményt egy közeli ültetvényről lopta. A Miskolci Rendőrkapitányság gyorsított eljárás keretében tervezi bíróság elé állítani a terménytolvajt.

A Rendőrkapitányságok tájékoztatása alapján: B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…