2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

„24” – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. március 29-én is több esetben történt rendőri intézkedés.
A megye rendőri szervei az elmúlt huszonnégy órában két férfit vettek szabálysértési őrizetbe távoltartás szabályainak megszegése miatt. Az Ózdi és a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság 72 órán belül, gyorsított eljárásban állítja bíróság elé a két személyt.

Megyénk útjain az elmúlt huszonnégy órában egy személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, továbbá hat anyagi kárral végződő ütközés jutott a rendőrség tudomására.

A korábbi évek tapasztalatai alapján a húsvéti ünnepek ideje alatt közútjainkon a forgalom megnövekszik. Erre az időszakra az is jellemző, hogy az átlagosnál többen hagyják figyelmen kívül az alkoholfogyasztás melletti járművezetés veszélyeit. A rendőrség kiemelten kezeli az ittas állapotban közlekedők, az agresszív, szabályszegő gépjárművezetők ellenőrzését, kivonását a közlekedésből. A fokozott rendőri jelenléttel a hatóság a közlekedési balesetek megelőzésére, a közlekedők biztonságérzetének növelésére és a zavartalan közlekedés biztosítására törekszik.

A korábbi évek gyakorlatának megfelelően a Rendőrség a közlekedők biztonsága és az ittas vezetők kiszűrése érdekében fokozottan ellenőriz az utakon, 2013. március 25. és április 1. között.

Kellemes és józan Húsvéti Ünnepeket, balesetmentes közlekedést kívánunk!

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek