2024. 07. 28. vasárnap

Szabolcs
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF

„24” – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt huszonnégy órában is több esetben történt rendőri intézkedés, egy miskolci férfi például az ablakon keresztül dobálta ki párja ruháit az utcára.
Megyénk útjain szeptember 10-én négy személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, ebből kettő súlyos sérülésekkel járt, míg a rendőrség tudomására további három anyagi kárral járó baleset jutott.

Könnyű sérülésekkel járt az a közlekedési baleset, ami kora délutáni órákban történt Emődön a 3-as számú főúton. Egy személygépkocsi sofőrje eddig ismeretlen okból letért az útról majd egy újabb manőver révén a másik oldalon lévő árokba sodródott az autó.

Egy másik esetben Miskolcon a Győri kapu és Aba utca kereszteződésében egy autó vezetője nem biztosított elsőbbséget a villamosnak így összeütköztek. A személygépkocsi sofőrje könnyebben sérült.

A súlyos, nyolc napon túl gyógyuló sérülésekkel járó baleset egyike Szirmabesenyőben az Erdősor utca és Kossuth utca kereszteződésében történt. Egy autós nem biztosított elsőbbséget egy kerékpárosnak így azok összeütköztek. A balesetben a kerékpáros sérült meg.

Miskolcon az Újgyőri főtéren történt a kora délutáni órákban az az eset, amikor egy személygépkocsi vezetője nem biztosított elsőbbséget a villamosnak, aminek következtében összeütköztek. A balesetben az autóban ülők sérültek meg.

A négy baleset körülményeit a Miskolci Rendőrkapitányság vizsgálja.

A rendőrség felhívja a figyelmet, hogy a közlekedők fokozott óvatossággal és körültekintéssel vegyenek részt a forgalomban és tartsák szem előtt: Mindenkit haza várnak!

Az elmúlt huszonnégy órában egy-egy ideiglenes távoltartó határozatot hozott a Kazincbarcikai, Ózdi, Edelényi Rendőrkapitányság. Az edelényi rendőrök továbbá szabálysértési őrizetbe vettek egy tolvajt, aki egy élelmiszer áruházból kísérelt meg italt eltulajdonítani. A Miskolci Rendőrkapitányság garázdaság miatt vett őrizetbe egy 43 éves miskolci férfit, aki agresszív viselkedése mellett az egyik Árpád úti emeletes ház ablakából az utcára dobálta élettársa ruháit.

A Rendőrkapitányságok tájékoztatása alapján: B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ott segítünk, ahol tudunk…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei nem először, és valószínűleg nem is utoljára jeleskedtek közúti balesetnél. Eg…
Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…

További cikkek