2024. 07. 16. kedd

Valter
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

„24” – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2012. november 8-án is több esetben történt rendőri intézkedés.
Fokozott figyelem a gyalogátkelőhelyeken!

Az elmúlt 24 órában megyénk útjain egy könnyű személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, illetve hét anyagi káros ütközés jutott a rendőrség tudomására.

Mezőkövesden egy személygépkocsi vezetője nem megfelelően és figyelmetlenül közelített meg egy gyalogátkelőhelyet, ahol elsodort egy kerékpáros nőt, aki felborult az út szélén. A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit.


Őrizetben a miskolci testmunkás

Tiltott kéjelgés szabálysértése miatt vett őrizetbe egy 46 éves nőt a Miskolci Rendőrkapitányság. Az asszony Miskolcon a Soltész-Nagy Kálmán és a Bors Vezér utcák kereszteződésében kínálta szexuális szolgáltatásait az arra haladó autósoknak. Egy 29 éves taktaszadai férfit pedig garázdaság miatt vett szabálysértési őrizetbe a rendőrség. Erre azért került sor, mert a férfi a felsőzsolcai vasútállomás várótermében olyan magatartást tanúsított, ami másokban félelmet és riadalmat keltett, továbbá az intézkedő rendőrökkel szemben is rendkívül agresszív magatartást tanúsított.

Ellopta a céges kocsit

Egy cég tulajdonában lévő személygépkocsit „kötött” el egy egyelőre ismeretlen elkövető Miskolcon. A tolvaj a több mint két millió forint értékű járművet a Hatvanötösök útjáról vitte el. A Miskolci Rendőrkapitányság lopás miatt indított eljárást az ügyben.

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…