2024. 04. 14. vasárnap

Tibor
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF

„24” – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2012. október 30-án is több esetben történt rendőri intézkedés.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság indított eljárást nyilvános rendezvényen elkövetett rendbontás vétsége miatt egy 55 éves helyi lakos ellen. A férfi a Kazincbarcikai Városi Stadionban rendezett Magyar Kupa labdarúgó mérkőzésen, a második félidő lefújását megelőző percekben egy csomag napraforgó magot dobott a pályára. A cselekményt a biztonsági szolgálat emberei észlelték és a dobálót kivezették a szektorból, majd átadták a rendőrjárőröknek.  A férfit előállították a Kazincbarcika Rendőrkapitányságra.

 

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Sajószentpéteri Rendőrőrsének járőrei a város belterületén ellenőriztek egy autóst. Ennek során a 27 éves helyi féri vezetői engedélyét nem tudta bemutatni, ezért adatait a rendőrök leellenőrizték. Ennek során megállapították, hogy az autóst 2012 júliusában a Kazincbarcika Rendőrkapitányság a járművezetéstől eltiltotta. A férfit a rendőrök szabálysértési őrizetbe vették.

 

Egy miskolci hipermarket 20 éves árufeltöltője közel 50.000 forint értékben próbált meg ruházatába rejtve különféle termékeket eltulajdonítani. A műszak végeztével az öltözőhelyiség felé tartott az értékekkel, amikor a biztonsági őr észrevette szándékát. A tolvajt a rendőrség bolti lopás miatt szabálysértési őrizetbe vette.

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság nyomozói országos koordináció keretén belül tettek pontot egy csalássorozat végére. Ü…

További cikkek