2024. 06. 19. szerda

Gyárfás
1 EUR 395 HUF
1 GBP 467 HUF

„24” – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2012. október 24-én is több esetben történt rendőri intézkedés.Az elmúlt 24 órában 11 személyt vett szabálysértési őrizetbe a rendőrség, kettőt bolti lopás, még kilencet falopás miatt.


A Miskolci Rendőrkapitányság egy 51 éves helyi férfit vett szabálysértési őrizetbe, mert az egyik hipermarket eladóterében a ruházatába rejtett 2 üveg szeszesitalt, illetve egy palackból fogyasztott is a helyszínen. Cselekménye során a férfit a biztonsági őr érte tetten.

Ózdon egy kis boltban „vásárolt” egy 40 éves helyi férfi, közel 15.000 forint értékben élelmiszereket és alkoholos italokat. Ezt követően az üzlet alkalmazottjának figyelmetlenségét kihasználva fizetés nélkül távozott onnan. A bejelentést követően a rendőrjárőrök a közelben elfogták és előállítását követően szabálysértési őrizetbe vették a bolti tolvajt.

Megyénk területén 2012. október 24-én egy súlyos és négy könnyebb személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt. Továbbá négy anyagi kárral járó ütközés jutott a rendőrség tudomására.

Miskolcon a Klapka Gy. úton a Szentgyörgy utca irányába közlekedett gyalogosan egy 12 éves kislány. Az osztott pályás úttest kiemelt szegélyéről vigyázatlanul és hirtelen lelépett egy ott haladó csuklós autóbusz elé. A gyalogost a busz elütötte, aki a baleset következtében 8 napon túl gyógyuló töréses sérüléseket szenvedett.

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Emberölés Füzérkajatán
A rendőrök a fővárosban fogták el azt a férfit, aki Füzérkajatán megölt egy 85 éves nőt. Emberölés miatt folytat eljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén …
Sneakerek számla nélkül
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai folyamatosan ellenőrzik a közösségi felületeken és online portálokon értékesítőket. Az elektronikus ada…
„Családi üzelmek”
Még az is lehet, hogy a népszerű amerikai vígjátékot utánozták annak a magyar történetnek a főhősei, akiknek lakóautójában több mint 60 kilogramm mari…

További cikkek