2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

„24” – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2012. október 9-én is több esetben történt rendőri intézkedés.

Az elmúlt 24 órában a Miskolci Rendőrkapitányság négy férfit vett szabálysértési őrizetbe, bolti lopás miatt. Az elkövetők három különböző üzletből a ruházatukba rejtve próbáltak meg ételízesítőt, csomagolt mogyorót, illetve parfümöt eltulajdonítani. Mindegyik esetben a biztonsági őr érte tetten a tolvajokat.

Az Edelényi Rendőrkapitányság járőrei két fatolvajt értek tetten, amikor Lak község külterületén egy erdőrészből éppen az engedély nélkül összegyűjtött tűzifát akarták elszállítani. A 42 és 19 éves férfiakat a hatóság szabálysértési őrizetbe vette.

Ideiglenes megelőző távoltartást rendelt el a Miskolci és a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság egy-egy  férfival szemben.

Miskolcon egy 51 éves férfi lakásában ittas állapotban szidalmazta feleségét, akit egy földön lévő matracra lökött, illetve bántalmazott. Az elkövetővel szemben néhány napja már intézkedtek a rendőrök hasonló cselekménye miatt. A férfit a miskolci rendőrök előállították.

Egy hejőszalontai asszony telefonon tett bejelentést, miszerint fia ittas állapotban ment haza, agresszívan viselkedik, veréssel fenyegetőzik, a lakásban tör-zúz. A 37 éves férfit a tiszaújvárosi rendőrök előállították.

Megyénk útjain három személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, melyből egy súlyos, míg kettő könnyebb sérülésekkel zárult. Ezeken túlmenően nyolc anyagi kárral végződő ütközés jutott a rendőrség tudomására.

A reggeli órákban a 37-es számú főúton Sárospatak irányából Szerencs felé közlekedett egy 41 éves nő Daewoo típusú személygépkocsijával. Haladása során nem tartott kellő követési távolságot az előtte forgalmi okok miatt lassító Toyota  mögött, minek következtében nekiütközött. A balesetet következtében a Daewoo női utasa könnyebb, míg a Toyota szintén női utasa súlyos sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Szerencsi Rendőrkapitányság vizsgálja.

A Rendőrség kiemelten kezeli a rendszeres közúti ellenőrzéseket, így a közlekedők a megye útjain bárhol számíthatnak rendőri jelenlétre, sebesség ellenőrzésre.

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek