2024. 10. 24. csütörtök

Salamon
1 EUR 402 HUF
1 GBP 483 HUF
Kezdőlap » Hírek » Kék-Hírek » „24” – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

„24” – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2012. szeptember 30-án is több esetben történt rendőri intézkedés.

Egy ároktői asszony tett bejelentést, miszerint vasárnap délután az általa gondozott, de nem az ő tulajdonát képező hétvégi háznál tartózkodott, ahol arra lett figyelmes, hogy az udvaron a lakóépület mögött ketten nézelődnek. Amikor közelebb ment, hogy kérdőre vonja őket mit keresnek ott, mindketten a gát irányába elszaladtak.

Mint kiderült a két személy az épület bejárati ajtaját illetve az egyik ablakot kísérelte meg kifeszíteni. A bejelentő a két férfit egyértelműen felismerte. Az azonnalos rendőri intézkedéseknek köszönhetően a járőrök az elkövetőket előállították, akik a betörés kísérletét elismerték. Velük szemben betöréses lopás kísérletének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság.

Megyénk útjain kettő könnyebb személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, Miskolcon és Edelényben, ezeken túlmenően két anyagi kárral végződő ütközés jutott a rendőrség tudomására.  A balesetek körülményeit az illetékes rendőrkapitányságok vizsgálják.

A Rendőrség kiemelten kezeli a rendszeres közúti ellenőrzéseket, így a közlekedők a megye útjain bárhol számíthatnak rendőri jelenlétre, sebességellenőrzésre.

A Miskolci Rendőrkapitányság kettő, az Ózdi Rendőrkapitányság pedig egy elkövetőt vett szabálysértési őrizetbe bolti-lopás miatt. Az elkövetők szeszes italt, illatszereket tulajdonítottak el nagyáruházakból és fizetés nélkül akartak távozni az üzletből.

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Kapcsolódó cikkek

NAV: „Fekete bolt”
Közel kétszáz kiló fogyasztási dohányt, több mint száz karton cigarettát, hamis ruhákat és mosószert találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevet…
NAV: Illatozó alkatrészek
Az M5-ös autópálya Bács-Kiskun vármegyei szakaszán akadt fenn csaknem ezer üveg hamis parfümmel egy bolgár furgon. A szakértő közel 17 millió forintra…
NAV: Karóra ponyvázva
Csaknem hetvenmillió forint vagyoni hátrányt okoztak azok a hamis karórák, amelyeket a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzü…

További cikkek

NAV: „Fekete bolt”
Közel kétszáz kiló fogyasztási dohányt, több mint száz karton cigarettát, hamis ruhákat és mosószert találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevet…

Facebook

Időjárás

Karikatúra

furesz

Legolvasottabb

Hirdetés

Nap vicce

– Hogy hívják a mexikói rigót?
– ???
– Rodrigó!

Forrás: napivicc.hu

Hirdetés
Hirdetés

Horoszkóp