2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF

„24” – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2012. szeptember 30-án is több esetben történt rendőri intézkedés.

Egy ároktői asszony tett bejelentést, miszerint vasárnap délután az általa gondozott, de nem az ő tulajdonát képező hétvégi háznál tartózkodott, ahol arra lett figyelmes, hogy az udvaron a lakóépület mögött ketten nézelődnek. Amikor közelebb ment, hogy kérdőre vonja őket mit keresnek ott, mindketten a gát irányába elszaladtak.

Mint kiderült a két személy az épület bejárati ajtaját illetve az egyik ablakot kísérelte meg kifeszíteni. A bejelentő a két férfit egyértelműen felismerte. Az azonnalos rendőri intézkedéseknek köszönhetően a járőrök az elkövetőket előállították, akik a betörés kísérletét elismerték. Velük szemben betöréses lopás kísérletének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság.

Megyénk útjain kettő könnyebb személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, Miskolcon és Edelényben, ezeken túlmenően két anyagi kárral végződő ütközés jutott a rendőrség tudomására.  A balesetek körülményeit az illetékes rendőrkapitányságok vizsgálják.

A Rendőrség kiemelten kezeli a rendszeres közúti ellenőrzéseket, így a közlekedők a megye útjain bárhol számíthatnak rendőri jelenlétre, sebességellenőrzésre.

A Miskolci Rendőrkapitányság kettő, az Ózdi Rendőrkapitányság pedig egy elkövetőt vett szabálysértési őrizetbe bolti-lopás miatt. Az elkövetők szeszes italt, illatszereket tulajdonítottak el nagyáruházakból és fizetés nélkül akartak távozni az üzletből.

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…
Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…