2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF

„24” – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt huszonnégy órában is több esetben történt rendőri intézkedés, így a járőrök elfogtak egy férfit, aki hívatlan vendég volt egy miskolci étteremben.
Borsod-Abaúj-Zemplén megye útjain, egy könnyű sérüléssel járó és egy halálos közlekedési baleset történt illetve a rendőrség tudomására három anyagi kárral járó baleset jutott.

A kora esti órákban hat óra után néhány perccel egy litván kamion vezetője a 3-as számú főúton haladt Szikszó felől Miskolc irányába, amikor eddig ismeretlen okból letért az útról majd a járműszerelvény az árokba borult. A baleset következtében a sofőr kiesett a kamionból és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen az életét vesztette. A baleset pontos körülményeit a rendőrség szakértők bevonásával vizsgája.

A másik, könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset Miskolcon történt a Miskolctapolcai úton a vasúti felüljárónál pontosan 15.00 órakor. Egy személygépkocsi vezetője nem tartott kellő követési távolságot az előtte haladó autótóhoz képest, amely forgalmi okból lassítani kényszerült. Ennek következtében a összeütköztek. A balesetben a vétlen sofőr sérült meg a körülményeket pedig a Miskolci Rendőrkapitányság vizsgálja.

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányságon tegnap tettek feljelentést, hogy július és szeptember 3-a közötti időben valamikor eltulajdonítottak egy forgalomból kivont személygépkocsit. A rendőrség lopás miatt indított eljárást az ügyben, egyelőre ismeretlen elkövetővel szemben.

A Miskolci Rendőrkapitányság lopás miatt vett szabálysértési őrizetbe egy 40 éves miskolci férfit. A tolvaj éjfél előtt bemászott egy miskolci étterem konyhájába, ahol felnyitott több üveg szeszes italt, amelyekbe beleivott, sőt bele is köpött, illetve megrongálta a pénztárgépet. A Miskolci Rendőrkapitányság lopás miatt indított eljárást a férfivel szemben, akit a hatóság gyorsított eljárás keretében tervez bíróság elé állítani.

Többek között egy másik ügyben szintén lopás miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egyelőre ismeretlen elkövetővel szemben. A tettes bemászott Mályiban egy családi házba, ahonnan arany ékszereket és készpénzt vitt el több százezer forint értékben.

A Rendőrkapitányságok tájékoztatása alapján: B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…
Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…