2024. 08. 8. csütörtök

László
1 EUR 398 HUF
1 GBP 464 HUF

„24” – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. május 30-án is több esetben történt rendőri intézkedés.

A rendőri szervek öt személyt vettek szabálysértési őrizetbe. Az illetékes rendőrkapitányságok 72 órán belül állítják bíróság elé az eljárás alá vontakat, egy–egy főt lopás, illetve tiltott kéjelgés, három elkövetőt garázdaság miatt.

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettének gyanúja miatt indított eljárást. A rendelkezésre álló információk szerint Karcsa belterületén K. Ferenc, 64 éves helyi lakos előzetes szóváltást követően egy kapával tettleg bántalmazott egy 45 éves férfit, aki ennek során könnyebb sérülést szenvedett. A kiértesített rendőrjárőrök a garázda férfit előállították.

Megyénk útjain az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, anyagi kárral végződő ütközés öt esetben jutott a rendőrség tudomására.

Kazincbarcika belterületén 2013. május 30-án 20 óra 25 perckor a Mátyás Király úton közlekedett egy 39 éves kecskeméti férfi személygépkocsijával. Az elsődleges adatok szerint figyelmetlensége miatt későn észlelte a kereszteződésben, az úttesten keresztül haladó gyalogost és elütötte a sajószentpéteri férfit.  A baleset következtében megsérült járókelőt a mentők kórházba szállították.

A rendelkezésre álló adatok szerint Miskolcon a Bajcsy-Zsilinszky úton egy férfi a járdáról hirtelen, körültekintés nélkül, szabálytalan helyen lépett az úttestre, majd át akart szaladni. A gyalogost egy ott haladó autós elütötte, aki ennek következtében megsérült. A járművezető okmányainak ellenőrzése során a rendőrök megállapították, hogy a sofőr vezetői engedélyének érvényessége már több, mint egy éve lejárt.

A balesetek elkerülése érdekében a Rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy az időjárási és útviszonyoknak megfelelően, fokozott körültekintéssel vezessék járműveiket!

Ne feledjék: mindenkit haza várnak!

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Folytatódik a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) kiemelt, nyári ellenőrzése; az eddigi vizsgálatok számos szabálytalanságot tártak fel. A szabályszegők …

További cikkek