2024. 05. 17. péntek

Paszkál
1 EUR 386 HUF
1 GBP 450 HUF

„24” – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság rendőri szervei 2013. április 27-én lopás miatt egy, garázdaság elkövetéséért kettő személyt vettek szabálysértési őrizetbe. A tolvaj egy üzletből szándékozott különféle árucikkeket fizetés nélkül kivinni, de az ott dolgozók tetten érték. a kiértesített rendőrök az elkövetőt előállították.
Az illetékes rendőrkapitányságok 72 órán belül állítják bíróság elé az eljárás alá vontakat.

Megyénk útjain az elmúlt huszonnégy órában két személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, anyagi kárral végződő ütközés hat esetben jutott a rendőrség tudomására.

Egy 34 éves gesztelyi férfi Onga külterületén közlekedett segégmotor-kerékpárjával 2013.április 27-én 12:20 órakor.  Az elsődleges információk szerint a motoros nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg a jármű sebességét, minek következtében a poros felületű úttesten megcsúszott, majd elesett.  A férfit a mentők kórházba szállították, ahol a kezelőorvos megállapította, hogy sérülése súlyos, 8 napon túl gyógyuló.

Abaújszántó belterületén a kora esti órákban közlekedett hatósági jelzés nélküli motorkerékpárjával egy 24 éves helyi fiatalember. Haladása során az egyik útkereszteződéséhez érve, balra szándékozott kanyarodni, de elvesztette a járműve felett az uralmát. A fiatal férfi elborult a motorkerékpárral és a járda beton szélének csapódott. A megsérült járművezetőt a mentők kórházba szállították, ahol a kezelőorvos megállapította, hogy sérülése súlyos, 8 napon túl gyógyuló.

A balesetek elkerülése érdekében a Rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy az időjárási és útviszonyoknak megfelelően, fokozott körültekintéssel vezessék járműveiket!

Ne feledjék: mindenkit haza várnak!

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek