2024. 07. 24. szerda

Kinga, Kincső
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF

„24” –Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt huszonnégy órában is több esetben történt rendőri intézkedés.
Megyénk útjain szeptember 15-én egy könnyű, azaz nyolc napon belül gyógyuló sérüléssel járó közlekedési baleset történt. Az esetet a Miskolci Rendőrkapitányság vizsgálja.

A rendőrség az eset kapcsán felhívja a figyelmet, hogy a közlekedők fokozott óvatossággal és körültekintéssel vegyenek részt a forgalomban és tartsák szem előtt: Mindenkit haza várnak!

A rendőrség szombaton többek között két bolti tolvajt vett szabálysértési őrizetbe Miskolcon illetve Ózdon egy garázda férfit. Az Encsi és Mezőkövesdi Rendőrkapitányság illetékességi területén pedig két-két terménytolvajjal szemben intézkedtek a járőrök.  

A Rendőrkapitányságok tájékoztatása alapján: B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…
Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…

További cikkek