2024. 07. 25. csütörtök

Kristóf, Jakab
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF

Salgó László rászolgált, hogy bejusson a legrosszabbul teljesítők versenyébe

A VIII. kerületi rendőrkapitány alkalmatlanságára a fővárosi Jobbik hónapokkal ezelőtt felhívta a figyelmet és követelte leváltását, Salgó Lászlót mégsem távolították el posztjáról.
Mint ismeretes, Salgó 2011. évi beszámolóját a kerület képviselőtestülete nem fogadta el ez év tavaszán, ezzel is bizonyítva, hogy nem elégedettek a rendőrkapitány munkájával. Feladata teljesítésének minőségét az is jól mutatja, hogy a kerületben ismét mindennapossá váltak a bűncselekmények, a környék lakóinak biztonságérzete gyakorlatilag a nullával egyenlő. A helyzet pedig nemhogy javulást nem mutat, de tovább romlanak az egyébként is áldatlan állapotok a közbiztonság területén.

A fővárosi Jobbik úgy véli, az, hogy Salgó László ilyen állapotokat okozhatott a VIII. kerületben, az a Belügyminisztérium felelőssége, hiszen ez a tárca nevezte ki erre a posztra. Éppen ezért Pintér Sándornak kötelessége, hogy végre eltávolíttassa posztjáról az egyértelműen megbukott rendőrkapitányt. A Jobbik úgy véli, hogy Salgó László kétséget kizáróan rászolgált arra, hogy bekerüljön a legrosszabbul teljesítő rendőrkapitányok közé.

Losonczy Pál, a Jobbik fővárosi frakcióvezetője és Pintér Attila, a Jobbik VIII. kerületi önkormányzati képviselője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek