2024. 06. 13. csütörtök

Antal, Anett
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • „24” – Nemek harca Miskolcon: Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

„24” – Nemek harca Miskolcon: Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2012. december 10-én is több esetben történt rendőri intézkedés.

Szabálysértési őrizetbe vételek

A megye rendőri szervei az elmúlt huszonnégy órában nyolc főt vettek szabálysértési őrizetbe.

A Miskolci Rendőrkapitányság járőrei három „bolti szarkát” és egy garázdát vettek őrizetbe, a kazincbarcikai rendőrök két engedély nélküli fakitermelőt és egy bolti tolvajt fogtak el, míg a tiszaújvárosiak szintén egy lopási ügyben hoztak személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket 72 órán belül, gyorsított eljárásban állítják bíróság elé.


Nemek harca Miskolcon

A Miskolci Rendőrkapitányság többek között garázdaság miatt indított eljárást egy kocsmai verekedés miatt. Az elsődleges adatok alapján a hajnali órákban egy helyi szórakozóhelyen két lány előzetes szóváltás után összeverekedett, majd a skandalumot tetézte három fiatalember is. Az összetűzésben négyen sérültek meg könnyebben, illetve a söröző alkalmazottja is nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A rendőrség a garázdákat előállította a kapitányságra.

Megyénk útjain az elmúlt nap nem történt személyi sérüléssel járó közlekedési baleset. A további balesetmentes közlekedés érdekében a megyei rendőr-főkapitányság felhívja a közúti forgalomban résztvevők figyelmét, hogy a télies, fagyos idő beköszöntével a megváltozott időjárási-, látási- és útviszonyoknak megfelelően, fokozott körültekintéssel vezessék gépjárműveiket!

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …
„Százmilliós étkészlet”
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei hatvanezer doboz csempészcigaretta útjának szabtak gátat Fejér vármegyében.  Az…

További cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …