2024. 07. 26. péntek

Anna, Anikó
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • „24” – Nemek harca Miskolcon: Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

„24” – Nemek harca Miskolcon: Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2012. december 10-én is több esetben történt rendőri intézkedés.

Szabálysértési őrizetbe vételek

A megye rendőri szervei az elmúlt huszonnégy órában nyolc főt vettek szabálysértési őrizetbe.

A Miskolci Rendőrkapitányság járőrei három „bolti szarkát” és egy garázdát vettek őrizetbe, a kazincbarcikai rendőrök két engedély nélküli fakitermelőt és egy bolti tolvajt fogtak el, míg a tiszaújvárosiak szintén egy lopási ügyben hoztak személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket 72 órán belül, gyorsított eljárásban állítják bíróság elé.


Nemek harca Miskolcon

A Miskolci Rendőrkapitányság többek között garázdaság miatt indított eljárást egy kocsmai verekedés miatt. Az elsődleges adatok alapján a hajnali órákban egy helyi szórakozóhelyen két lány előzetes szóváltás után összeverekedett, majd a skandalumot tetézte három fiatalember is. Az összetűzésben négyen sérültek meg könnyebben, illetve a söröző alkalmazottja is nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A rendőrség a garázdákat előállította a kapitányságra.

Megyénk útjain az elmúlt nap nem történt személyi sérüléssel járó közlekedési baleset. A további balesetmentes közlekedés érdekében a megyei rendőr-főkapitányság felhívja a közúti forgalomban résztvevők figyelmét, hogy a télies, fagyos idő beköszöntével a megváltozott időjárási-, látási- és útviszonyoknak megfelelően, fokozott körültekintéssel vezessék gépjárműveiket!

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ott segítünk, ahol tudunk…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei nem először, és valószínűleg nem is utoljára jeleskedtek közúti balesetnél. Eg…
Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…