2024. 07. 27. szombat

Olga, Liliána
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • „24” – Métereken vonszolta utasát a busz Kazincbarcikán: Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

„24” – Métereken vonszolta utasát a busz Kazincbarcikán: Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2012. december 12-én is több esetben történt rendőri intézkedés.

Szabálysértési őrizetbe vételek

A megye rendőri szervei az elmúlt huszonnégy órában tíz főt vettek szabálysértési őrizetbe. A Miskolci Rendőrkapitányság járőrei kettő „bolti szarkát” és egy garázdát vettek őrizetbe, míg a kazincbarcikai rendőrök ideiglenes távoltartó határozat megszegése miatt intézkedtek. A Tiszaújvárosi, Ózdi és Sárospataki Rendőrkapitányság rendőrei három, kettő, illetve egy engedély nélküli fakitermelőt fogtak el. A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság garázdaság ügyében hozott személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést. Utóbbi esetben egy 33 éves sátoraljaújhelyi nő az egyik helyi iskolában kiabált és becsületsértő szavakat intézett a pedagógusokhoz. Erőszakos viselkedésével megbotránkoztatta és megfélemlíttette az intézményben lévőket.
Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket 72 órán belül, gyorsított eljárásban állítják bíróság elé.

Métereken vonszolta utasát a busz Kazincbarcikán

Megyénk útjain az elmúlt nap két személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, illetve hét anyagi káros ütközés jutott a rendőrség tudomására.

Egy 34 éves fancsali férfi Szalaszend irányából tartott Fulókércs felé a reggeli órákban. Az ittasan volán mögé ülő férfi nem az időjárási- és útviszonyoknak megfelelően választotta meg járműve sebességét. Ezért a havas és jeges úttesten megcsúszott, majd a vízelvezető árokba sodródott. A baleset következtében a sofőr könnyű, nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. Az Encsi Rendőrkapitányság vizsgálja az eset körülményeit.

A másik közlekedési baleset Kazincbarcikán történt a déli órákban. A helyi autóbusz végállomásról kihajtó busz sofőrje nem győződött meg, hogy minden ajtót bezáródott-e. Ezen hiányossága miatt egy idős asszony lábát bezárta, miközben a nő többi testrésze a járműn kívül rekedt. A nyugdíjast több méteren keresztül vonszolta a busz, amikor a sofőr észrevette az esetet. Az utas nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, megfigyelésre azonban kórházba szállították. A balesetet a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság vizsgálja.

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ott segítünk, ahol tudunk…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei nem először, és valószínűleg nem is utoljára jeleskedtek közúti balesetnél. Eg…
Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…