2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • „24” – Métereken vonszolta utasát a busz Kazincbarcikán: Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

„24” – Métereken vonszolta utasát a busz Kazincbarcikán: Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2012. december 12-én is több esetben történt rendőri intézkedés.

Szabálysértési őrizetbe vételek

A megye rendőri szervei az elmúlt huszonnégy órában tíz főt vettek szabálysértési őrizetbe. A Miskolci Rendőrkapitányság járőrei kettő „bolti szarkát” és egy garázdát vettek őrizetbe, míg a kazincbarcikai rendőrök ideiglenes távoltartó határozat megszegése miatt intézkedtek. A Tiszaújvárosi, Ózdi és Sárospataki Rendőrkapitányság rendőrei három, kettő, illetve egy engedély nélküli fakitermelőt fogtak el. A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság garázdaság ügyében hozott személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést. Utóbbi esetben egy 33 éves sátoraljaújhelyi nő az egyik helyi iskolában kiabált és becsületsértő szavakat intézett a pedagógusokhoz. Erőszakos viselkedésével megbotránkoztatta és megfélemlíttette az intézményben lévőket.
Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket 72 órán belül, gyorsított eljárásban állítják bíróság elé.

Métereken vonszolta utasát a busz Kazincbarcikán

Megyénk útjain az elmúlt nap két személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, illetve hét anyagi káros ütközés jutott a rendőrség tudomására.

Egy 34 éves fancsali férfi Szalaszend irányából tartott Fulókércs felé a reggeli órákban. Az ittasan volán mögé ülő férfi nem az időjárási- és útviszonyoknak megfelelően választotta meg járműve sebességét. Ezért a havas és jeges úttesten megcsúszott, majd a vízelvezető árokba sodródott. A baleset következtében a sofőr könnyű, nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. Az Encsi Rendőrkapitányság vizsgálja az eset körülményeit.

A másik közlekedési baleset Kazincbarcikán történt a déli órákban. A helyi autóbusz végállomásról kihajtó busz sofőrje nem győződött meg, hogy minden ajtót bezáródott-e. Ezen hiányossága miatt egy idős asszony lábát bezárta, miközben a nő többi testrésze a járműn kívül rekedt. A nyugdíjast több méteren keresztül vonszolta a busz, amikor a sofőr észrevette az esetet. Az utas nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, megfigyelésre azonban kórházba szállították. A balesetet a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság vizsgálja.

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek