2024. 07. 25. csütörtök

Kristóf, Jakab
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • „24” – Fél óra alatt őrizetben voltak a miskolci rablók – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

„24” – Fél óra alatt őrizetben voltak a miskolci rablók – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt huszonnégy órában is több esetben történt rendőri intézkedés, két rablót például szinte azonnal elfogtak a rendőrök Miskolcon.
Megyénk útjain szeptember 13-án négy személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, ebből egy súlyos sérülésekkel járt, míg a rendőrség tudomására további öt anyagi kárral járó baleset jutott.


Figyelemosztó papírzsebkendő

A súlyos sérülésekkel járó közlekedési baleset a délutáni órákban történt Miskolc külterületén egy hegyvidéki útszakaszon. Egy kerékpáros feltehetően műszaki hiba miatt elesett és súlyos sérüléseket szenvedett.

Miskolcon a Klapka György utcában a kora esti órákban egy motoros nem tartott kellő követési távolságot az előtte haladó tehergépkocsihoz képest. Utóbbi forgalmi okból hirtelen lassítani kényszerült, minek következtében a segédmotor-kerékpárt vezető férfi neki ütközött az előtte haladó járműnek és könnyebb sérüléseket szenvedett.

A közlekedési balesetek körülményeit a Miskolci Rendőrkapitányság vizsgálja.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság egy könnyű sérülésekkel járó balesetben vizsgálódik, ami a reggeli órákban történt Tiszaújvárosban. Egy személygépkocsi sofőrje figyelmetlenül tolatott, így neki ütközött egy szabályosan közlekedő motorosnak, aki nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A negyedik esetben egy szlovák sofőr járművével a 3-as számú főúton Hidasnémeti közelében haladt és menetközben a papírzsebkendőjét kereste. A megosztott figyelem következtében a személygépkocsi vezetője elvesztette járműve feletti uralmát majd az út menti vízelvezető árokban landolt. A könnyű sérülésekkel járó baleset körülményeit az Encsi Rendőrkapitányság vizsgálja.

A rendőrség felhívja a figyelmet, hogy a közlekedők fokozott óvatossággal és körültekintéssel vegyenek részt a forgalomban és tartsák szem előtt: Mindenkit haza várnak!


Fél óra alatt őrizetben voltak miskolci rablók

Mintegy fél óra alatt bűnügyi őrizetbe vette a Miskolci Rendőrkapitányság azt a két fiatalkorú rablót, akik a déli órákban követtek el bűncselekményt Miskolcon. A gyanúsítottak egy belvárosi játszótéren erőszakkal arra kényszerítettek egy hasonló korú sértettet, hogy adja át nekik az értékeit. A fenyegetés hatására a fiú odaadta napszemüvegét és sapkáját, majd a támadók elmenekültek a helyszínről. A rendőrjárőrök azonban szinte percek alatt elfogták a tetteseket. A Miskolci Rendőrkapitányság rablás megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a két fiatalkorú fiúval szemben.

Ugyancsak a miskolci járőrök intézkedtek egy 18 éves lánnyal szemben, aki a Bajcsy-Zsilinszky úton kínálta szexuális szolgáltatásait az arra haladó autósoknak. A rendőrség tiltott kéjelgés miatt vette szabálysértési őrizetbe a miskolci nőt, akit a hatóság gyorsított eljárás keretében tervez bíróság elé állítani. A rendőrség szabálysértési őrizetbe vette azt a két miskolci tolvajt is, akik egy-egy élelmiszerboltból akartak különféle termékeket eltulajdonítani. A Sárospataki Rendőrkapitányság egy férfival szemben hozott ideiglenes távoltartó határozatot, mivel az családtagjait terrorizálta.

A Rendőrkapitányságok tájékoztatása alapján: B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…
Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…

További cikkek