2024. 04. 29. hétfő

Péter
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Így még nem láttad Nyári Darinkát és Kiss Ernő Zsoltot

Így még nem láttad Nyári Darinkát és Kiss Ernő Zsoltot

Vissza a természetbe! Ez mostanában Nyári Darinka és férje, Kiss Ernő Zsolt jelszava. A színészházaspár az utolsó meleg nyári napokat is kihasználta, legutóbb egy ökofarmon jártak. Céljuk visszatalálni a gyökerekhez. Darinka idén nyáron kiképezte magát a gyógynövényekről, a legtöbbet messziről megismeri, ez nem is csoda, hiszen 12 kilós fogyását nekik köszönheti. 

„Erdélyi vagyok, nekem mindig is hiányzott a vidék, miután elkötöztem otthonról. Amikor megismertem Darinkát egyértelművé vált, hogyha lesz gyerkőcünk, akkor őt valahol vidéken fogjuk felnevelni, mert tőlem azért a nagyvárosi lét messze áll” – kezdte Kiss Ernő Zsolt, aki feleségével igyekszik természetközeli, fenntartható élet élni a hétköznapokban is. „Pomázon, az anyukámmal együtt élünk egy nagy kertes házban. Neki van egy veteményese, aminek a gondozásába besegítünk mi is, és így nyáron házi paradicsomot, paprikát, cukkinit eszünk” – vette át a szót Darinka.
„Fontos, hogy ebben a felgyorsult világban vissza tudjunk kicsit kanyarodni a gyökerekhez. Azon vagyunk, hogy a lányunknak, Zoénak ezt a létformát valamilyen szinten megmutassuk” – mondta Zsolt.
„Amíg lesznek szülők, akik ezt megmutatják a gyerekeiknek, és lesznek gyerekek, akik nyitottak erre, van jövőnk!” – tette hozzá Darinka, aki minden nap hasznát veszi a természet kincseinek.
„Az egész eddigi életemet meghatározta a diéta, a jojó-effektus, hogy fogyni kell, mert a tévé kövérít. Aki engem ismer, az tudja, hogy minden diétám azért fulladt kudarcba, mert amikor éhes vagyok, ideges vagyok. Idén tavasszal azonban rátaláltam egy testsúly csökkentő innovátorra, ami csupa-csupa hasznos gyógynövényt tartalmaz. A természet az évek óta tartó harcomat is segíti végre elengedni. Jó kis anyagokból áll, ilyen például a banaba fa levele, amely a Fülöp-szigeteken terem, a helyi gyógyítók azt mondják, hogy a hatására a zsírok fele képes csak hasznosulni, a többi pedig kiürül. De ott van az indiai csalán, amit én csak soványság faktornak hívok, ez az anyagcsere felturbózásáért és a vérzsírszint csökkenéséért felelős. Nem kellett lemondanom a kedvenc ételeimről, a kúra hatására jóval kisebb adagokkal jól lakom. Végre jól érzem magam a bőrömben, energikusnak és kiegyensúlyozottabbnak érzem magam” – vallotta be a színésznő.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Ukrán gyerekek a Ráth-villában
Már három alkalommal fogadott az Iparművészeti Múzeum múzeumpedagógiai osztálya a háború miatt jelenleg hazánkban élő ukrán gyerekeket kifejezetten ne…