2024. 07. 17. szerda

Endre, Elek
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

Személyi változások a NAV-nál

Dr. Vida Ildikó, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke május 31-i hatállyal felmentette beosztásából dr. Mező Gábor pénzügyőr ezredest, a NAV Észak-alföldi Regionális Vám- és Pénzügyőri Főigazgatósága főigazgatóját, és június 1-jétől kinevezte a NAV Észak-magyarországi Regionális Vám- és Pénzügyőri Főigazgatóságára főigazgató-helyettesi beosztásba.
Az Észak-alföldi Regionális Vám- és Pénzügyőri Főigazgatóság főigazgatói beosztására Polcz Attila pénzügyőr alezredest, a Főigazgatóság eddigi főigazgató-helyettesét nevezte ki. A főigazgató-helyettesi beosztást Mező Péter pénzügyőr őrnagy, a Főigazgatóság eddigi főosztályvezetője veszi át.

A NAV elnöke Zilai Zoltán pénzügyőr alezredest a Hajdú-Bihar megyei Vám- és Pénzügyőri Igazgatóság igazgatói munkaköréből felmentette.

Ezzel egyidejűleg felmentette beosztásából dr. Bodrogi Tibor pénzügyőr ezredest, az Észak-magyarországi Regionális Vám- és Pénzügyőri Főigazgatóság főigazgató-helyettesét, és június 1-jei hatállyal kinevezte a NAV Hajdú-Bihar megyei Vám- és Pénzügyőri Igazgatóság igazgatójának.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek