2024. 07. 12. péntek

Dalma, Izabella
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

Nem lehet félelmet kelteni

A BM közleménye:A Belügyminisztérium már többször kinyilvánította, hogy Magyarországon következmények nélkül nem lehet félelmet kelteni. Nem engedhető meg, hogy bármilyen etnikai vagy kulturális társadalmi csoporttal szemben radikális szerveződések felléphessenek. Már a tavasszal életbe lépett ezért a szigorított szabálysértési kormányrendelet, amely az egyenruhás bűnözésnek parancsolt megálljt.
A Belügyminisztérium az irányítása alatt álló szerveken keresztül folyamatosan figyelemmel követi a félelmet keltő, a közrendet veszélyeztető eseményeket, így a „Magyar Sziget” rendezvényt is.
A magyar rendőrség a törvény erejével lép fel és meg fog akadályozni minden olyan félelemkeltő eseményt, amelyen Magyarország belső békéjét és közrendjét veszélyezteti.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…