2024. 06. 22. szombat

Paulina
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Megnyílt a 41. Műegyetemi Állásbörze

Holnap délutánig várja az érdeklődőket hazánk legrangosabb állásbörzéje

Több ezer hazai és külföldi állás és szakmai gyakorlati lehetőség várja az álláskeresőket holnap délutánig a 41. Műegyetemi Állásbörzén, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem központi, K. épületében.

A meghirdetett állások közel harmada szól a (nem csak BME-s) hallgatóknak, a többi hirdetmény pedig fele-fele arányban célozza a friss diplomásokat és a már tapasztalattal rendelkezőket. Idén ősszel 29 új partner csatlakozott a rendezvényhez. A legnépszerűbbek továbbra is a mérnöki, informatikai, gazdasági és logisztikai állások, de egyéb felsőfokú végzettséggel is több száz ajánlat közül válogathatnak az érdeklődők.
„A legtöbb meghirdetett pozíció online is elérhető a www.allasborze.bme.hu oldalon, az Állásajánlatok menüben. Mégis mindenkinek javasoljuk, hogy látogasson is ki a Műegyetemi Állásbörzére, hiszen így lehetősége nyílik kilépni a monitor mögül, személyesen bemutatkozni és kérdezni. Emellett ingyenes előadások, karrierépítési tippek is várják az érdeklődőket, például a magyar és angol nyelven zajló próbainterjúk vagy a tavaly debütált stílustanácsadás” – hívja fel a figyelmet Kiss Gergő szervező.

Időpont: 2015. október 14–15. (szerda–csütörtök), 10:00–17:00
Helyszín: Budapest 1111, Műegyetem rkp. 3., K épület
A belépés ingyenes!

Szervező: Műegyetemi Ifjúsági Nonprofit Kft. és BME Hallgatói Szolgáltatási Igazgatóság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A Nemzeti Választási Bizottság úgy döntött, hogy újraszámolják az érvénytelen szavazólapokat, amiket a vasárnapi önkormányzati választás során adtak l…

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…