2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Mázsányi kupak szeretet, és 500 cipős doboz ajándék karácsonyra

Mázsányi kupak szeretet, és 500 cipős doboz ajándék karácsonyra

Súlyosan beteg kislánynak segít és több száz hátrányos helyzetű gyermekek karácsonyát varázsolja szebbé a DMRV Zrt. Az ünnepekhez közeledve a Duna Menti Regionális Vízművek Zrt. példaértékű segítségnyújtással és felajánlással varázsolja szebbé egy súlyosan beteg kislány és több száz hátrányos helyzetű gyermek karácsonyát: egy speciális kerekesszék beszerzése válik elérhetővé és ötszáz cipős doboznyi játék talál új gazdára a DMRV segítségével.

A DMRV az országban példanélküli felajánlással csatlakozott a Baptista Szeretetszolgálat cipős doboz akcióját, és dolgozói összefogással több mint ötszáz csomagot gyűjtöttek össze a rászoruló gyermekek számára.

A váci székhelyű regionális vízszolgáltató dolgozói mindemellett egy emberként álltak az Érző Lélek Alapítvány kezdeményezése mögé, és több zsáknyi kupakot gyűjtöttek össze, hogy egy súlyos balestet szenvedett, 13 éves gödi kislány, Sumina Annamária életét megkönnyítsék. Annamária jelenleg a nap 24 órájában ágyhoz kötve éli mindennapjait, ahhoz, hogy minőségi változás történjen az életében, speciális kerekesszékre van szüksége, aminek megvételéhez az összegyűjtött kupakokkal járulnak hozzá a cég dolgozói.  

A kupakok és a cipős doboznyi ajándékok ünnepélyes átadója december 17-én, pénteken, 13:30-kor lesz a DMRV székházának udvarán.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…