2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • „Közfoglalkoztatásról önkormányzati vezetőknek” rendezvénysorozat

„Közfoglalkoztatásról önkormányzati vezetőknek” rendezvénysorozat

A Belügyminisztérium Közfoglalkoztatási Helyettes Államtitkársága polgármesterek, közfoglalkoztatásért felelős vezetők és a munkaügyi kirendeltségek közfoglalkoztatásért felelős ügyintézőinek részvételével tájékoztató rendezvénysorozatot szervez „Közfoglalkoztatásról önkormányzati vezetőknek” címmel.

A rendezvénysorozaton 4000 fő közfoglalkoztatásban érintett önkormányzati vezető, munkaügyi kirendeltségen dolgozó ügyintéző kap átfogó tájékoztatást a közfoglalkoztatás szabályozásáról, dokumentumrendszeréről.
Az előadássorozat a meghívottak részére hasznos információt ad a közfoglalkoztatás jó gyakorlatáról, az elmúlt évi ellenőrzés tapasztalatairól. A tájékoztató rendezvények célja, hogy segítséget nyújtson az önkormányzatoknak a 2013. év közfoglalkoztatási feladatainak tervezésében, a közfoglalkoztatási mintaprogramok megvalósításában, hozzájárulva a leginkább rászoruló rétegek állami foglalkoztatásához.
A rendezvényeken a résztvevők tájékozódhatnak a közfoglalkoztatáshoz kapcsolódó képzési lehetőségekről, az új módszertanra épülő munkával összekapcsolt mezőgazdasági képzésekről, valamint előadást hallhatnak az egyenlő bánásmód elvéről. A programot színesítve a nap végén a digitális televíziózásra történő átállásról is érdekességek hangzanak el.
A sorozat nyitó rendezvényére 2012. október 10-én kerül sor a Belügyminisztériumban, Pest és Nógrád megye részvételével.      

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…